tiistai 12. helmikuuta 2013

Minä ja perheeni

Aloitanpa nyt sitten yleisellä esittelyllä itsestäni ja perheestäni. Perheeseeni kuuluu siis itseni ja mieheni Vesan lisäksi kohta 9-vuotias riiviöprinsessani Wilma, ja kaksi karvakamua, kissamme Nasu ja Ville. Suunnitteilla on myös kolmannen karvaisen ystävän hankinta, Wilma säästää itse rahaa länsiylämään terrieriä varten. Kesällä meille kotiutuu myös 5 kanaa. Itse haaveilen myös lampaista ja vuohista, Wilma taas ponista, mutta ne haaveet saavat vielä odottaa jonkun aikaa ;)





Koko perheemme viihtyy täällä maalla hyvin, vaikkei muutto maalle alunperin ollutkaan suunnitelmissa. Olin vilkkaasta city-elämästä nauttiva ihminen, joka kuitenkin haaveili omakotitalosta, mutta ei missään nimessä maaseudusta. Päädyimme lopulta kuitenkin rakentamaan mansardikattoisen huvilamme äitini nuoruusmaisemiin Pälkäneelle, ja aika nopeasti mökin valmistumisen jälkeen kypsyi ajatus maalle muutosta. Nyt asustelemme väliaikaisesti tässä mökillämme ja keväällä alkaa sitten uuden talon perustusten teko, aivan tähän lähelle :) Toistaiseksi siis vielä fiksailen tämän talon sisustuksia, vaikka jo kovaa vahtia suunnittelen uudenkin talon värejä ja tunnelmia.




Paitsi sisustamista, rakastan myös ruoanlaittoa. En ole mikään superkokki, eikä minulla ole sille alalle koulutusta, mutta intohimoa on sitäkin enemmän ;) Rakastan uusien reseptien testailua, ja rohkeastikin kokeilen mitä erikoisempia ruokia, unohtamatta kuitenkaan ihania perinteisiä kotiruokia. Olen myös lähiruoan puolestapuhuja, mutten mikään fanaatikko. Lihat hankimme lähinnä paikallisesta tilateurastamosta, perunat ja juurekset kasvatamme itse, samoin yrtit ym. Tänä vuonna ajattelin taas kokeilla jotain uutta. Viime vuonna ensimmäistä kertaa viljelyssä olleet purjosipulit menestyivät hyvin, joten niitä kasvimaalta löytyy varmasti tänäkin vuonna.







Rakastan myös puutarhanhoitoa. Selaan nytkin jo puutarhalehtiä ja unelmoin vihreästä kesästä. Tässä mökin pihassa en ole vielä päässyt alkua pidemmälle, ja vuoden päästä onkin sitten jo edessä uuden talon piha ;) Suunnitelmia olen sinnekin jo tehnyt, katsotaan mitkä niistä toteutuvat.








Neljäs intohimoni on matkustaminen ;) Miehen työkuvioiden takia hiihtolomasuunnitelmat menivät uusiksi, mutta nyt haaveilen matkasta keväiseen Pariisiin. Wilma on haaveillut Pariisista jo monta vuotta, joten onhan neidon unelma toki täytettävä ;) Omia unelmakohteita on niin paljon että niillä pelkästään täyttäisi jo yhden blogin ;) Monta haavetta on toki jo toteutunut, niistä viimeisimpänä omilla juurilla käyminen, Kivennavalla
eli Pervomaiskojessa :)








Millainen minä siis oikeastaan olen? Eloisa, puhelias, intohimoinen, innostuva, itsepäinen...siis tyypillinen karjalainen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti