keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Vuosi 2015....mitä mahtaa olla edessä....

Niin monen muun tavoin minäkin tein vuoden vaihteessa erinäisiä lupauksia ja suunnitelmia tälle vuodelle....lisäilin myös haavetaulukkoon muutaman haaveen. Suurin lupauksista oli taas kerran ylimääräisten kilojen pudottaminen. Alku on ollut kohtuullisen hyvä, mitä nyt pieniä juustoretkahduksia ;) Toiveissa on että peilistä kesän alussa katselee, jos ei nyt ihan bikinibabe, niin
kevyempi, kiinteämpi ja terveempi minä :)

Toinen suuri lupaukseni on se etten vertaa omaa elämääni muiden elämiin. Tämä blogimaailma ja facebook ovat ihanaa viihdettä, mutta niin helposti sitä sortuu vertailemaan blogeissa näkyvää elämää omaansa. Blogien ihanissa sisustuskuvissa ei koskaan näy vaatemyttyjä, ei likaisia tassunjälkiä, ei tiskivuorta, ei väsynyneen näköistä perheenäitiä karjumassa lapsilleen ;) Meillä niitä on....ja tulee näkymään kuvissakin ;) En jaksa siloitella koko taloa yhtä kuvaa varten....ja lapsetkin, niin karvaiset kuin tuo vähäkarvaisempikin, ovat omia itsejään, milloin turkit kurassa, milloin tukka takussa ;) Olen luvannut itselleni että joka päivä mietin nukkumaan mennessä ainakin yhden asian josta sinä päivänä olen saanut olla iloinen/onnellinen/tyytyväinen. En ole täydellinen nainen, täydellisine vaateviritelmineen ja laukkuineen, kodissani näkyy elämisen jäljet, karjun aina silloin tällöin lapselleni....ja hyvä niin....tunnenpahan olevani elossa ;)

Suunnitelma numero yksi on tuo mummolan remontti....se tulee viemään tänä vuonna suurimman
osan vapaa-ajasta, mutta on varmasti kaiken uhaamisen arvoista. Minulla on jo aivan hirveästi
sisustussuunnitelmia....vaikka mieheni kyllä koittaa toppuutella minua....ensin on edessä ihan
perustavaa laatua olevia korjauksia (lisäeristykset, ikkunoitten ja ovien uusiminen, vesijohtojen
ja sähköjen uusiminen ym.). Mutta onhan se ihanaa suunnitella :) Suurin haaveni ( ;) ) on tällä
hetkellä keittiön ikkunan eteen tuleva ns. haaveilupenkki. Kuvittelen jo kuinka isun siinä, katselen
ulos kaunista puutarhaa ja odottelen edessä olevassa leivinuunissa karjalanpiirakoiden paistumista :)

Haaveita....yllätys yllätys ne liittyvät matkustamiseen ;) Haaveissa on että hiihtolomalla päästäisiin tekemään pyrähdys Prahaan.....kesäksi haaveilen viikon aurinkolomaa Kyproksen pohjoisosassa, ja syksyllä toivon että pääsemme koko perheellä juhlimaan miehen 50-vuotispäiviä New Yorkiin :) Oi kun olisin miljonääri, en muuta tekisikään kuin matkustelisi ;) Maailmassa on niiiiiin monta ihanaa paikkaa jotka haluaisin vielä nähdä :)

Toivottavasti sinullakin on haaveita täksi vuodeksi, haaveet ovat ne jotka laittavat jaksamaan eteenpäin, vaikka välillä väsyttääkin :) Kevättä odotellessa :)






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti