lauantai 21. maaliskuuta 2015

Pysyvästi laiska?!

Nyt on kyllä ihan kumma kevät. Valon lisääntyminen ja auringon paiste eivät olekaan tuoneet toivottua lisävirtaa, vaan tuntuu että olen aina vain väsynyt. Mitkään suunnitelmani eivät siis oikein tunnu edistyvän. Jaksan juuri hoitaa arjen askareet ja sitten olenkin jo melkein valmis sänkyyn. No....toivottavasti energiat jostain löytyvät, tuleva piha kun myös kaipaisi hieman raivaussahaa ym. ;)








Ja kun laiskuus vaan vaivaa, en ole oikein jaksanut innostua ruoanlaitostakaan, leipomisesta puhumattakaan...eilen sentään herkuteltiin kanapizzalla jossa oli balsamicokaramellisoitua sipulia, päärynää ja vuohenjuusto, ja tänään menetin sydämeni jälleen kerran bataattikeitolle :)



Olga kasvaa kovaa vauhtia :) Ja yksi harvoista asioista joista tällä hetkellä jaksan innostua, on metsälenkit Olgan kanssa :) Nyt kun metsät alkavat jo olla lumettomia, ja linnut livertävät, on ihanaakin ihanampaa seikkailla puiden siimeksessä :) Aloitettiin Olgan kanssa pentukoulukin viime maanantaina. Olga tykkäsi kovasti, ja peloistani huolimatta näytti parhaat puolensa :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti